Rijdende Rechter houdt openbare zitting in het Academiegebouw

05 juni 2009

In de Nacht van Kunst & Wetenschap op 13 juni 2009 presenteert de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen een bijzondere zitting van de Studentenrechtbank. Om 21.00 uur bepleiten in de aula van het Academiegebouw mr. Winnie Sorgdrager (oud-minister van Justitie én oud-student van de RUG) en mr. Frank de Grave (oud-minister van Defensie, eveneens alumnus uit Groningen) een zaak voor de Rijdende Rechter, mr. Frank Visser.

Iedereen is van harte welkom om de zitting bij te wonen.

De zaak gaat over de Professor Zonderling-rap. In deze rap bedreigt een student een hoogleraar. De rap is te vinden op You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=G4KzEEcJ5hY&feature=player_embedded

Kaarten zijn te bestellen via www.denacht.nu (maximaal twee kaarten per persoon). De kaarten zijn gratis.

Noot voor de pers

Meer informatie: prof.mr.dr. Jan Brouwer, tel. 050-363 5671/5672, e-mail: j.g.brouwer@rug.nl

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:27