Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Albertus Magnus steunt Eric Bleuminkfonds met benefiet actie

27 mei 2009

Een benefiet actie van de studentenvereniging Albertus Magnus heeft een kleine drieduizend euro opgeleverd voor het Eric Bleuminkfonds. De Rijksuniversiteit Groningen finaniert uit dit fonds beurzen voor studenten uit ontwikkelingslanden.

Met een feestelijke open avond met cabaret, dans, live muziek en dj’s wist Albertus eind maart haar societeit tot aan de nok met publiek te vullen. Van elk geconsumeerd biertje werd een gedeelde van de prijs gedoneerd aan het fonds. Dat kon onder meer omdat veel artisten die avond gratis of tegen gereduceerd tarief optraden.  Bovendien organiseerde de vereniging op de benefietavond een loterij met prijzen die gesponsord waren door Groningse winkeliers, een brouwerij en een studentenreisbureau. 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws