Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG-studente Gerdien Regts-Walters wint Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement

12 mei 2009

Gerdien Regts-Walters heeft de Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) gewonnen. Regts-Walters volgde de masteropleiding Business Administration (traject Change Management) en won de prijs met haar masterthesis over de rol van indicatoren bij kwaliteitsverbetering in de zorg. De prijsuitreiking is vrijdag 15 mei tijdens het symposium ‘Talent verdient aandacht en stimulering’, georganiseerd door het NNK in samenwerking met Kiwa. › lees verder

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...

 • 10 januari 2019

  Gemeentelijke woonlasten stijgen fors door hogere afvalstoffenbelasting

  De gemeentelijke woonlasten stijgen dit jaar flink meer dan voorgaande jaren. Huurders betalen 5,4 procent meer, eigenaar-bewoners 4,3 procent. De stijging wordt veroorzaakt doordat de landelijke overheid de afvalstoffenbelasting met 139 procent verhoogt...