Aankondiging: 395-jarig bestaan van de RuG

25 april 2009
We willen je graag attent maken op de alumni-dag van de RuG die op 13 juni 2009 in het kader van het 395-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit georganiseerd wordt.
Laatst gewijzigd:25 juli 2018 15:56

• 11 december 2018

Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

• 07 december 2018

Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

• 03 december 2018

Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.