Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Video finale pubquiz

29 april 2009

mms://wmvideo.service.rug.nl/corporate/20090423PubQuiz.wmv

Het Stadjersteam heeft de eerste Grote Groninger Pubquiz gewonnen. De quiz werd gehouden in het kader van het 395-jarig bestaan van de universiteit. De Stadjers wonnen het van de teams met RUG-bestuurders, gemeentebestuurders, aio's, studenten en professoren. Het winnende team bestond uit Beno Hofman, Harry Perton, Hans Paul Klijnsma en Douwe van der Bijl. Met name de eerste twee vielen op door hun grote kennis.

In een vol en sfeerrijk Huize Maas presenteerde Frank den Hollander deze eerste RUG-pubquiz. De vragen werden afgewissled met filmpjes en proefjes. In de pauze speelde het publiek 'baretje op, baretje af'.

Laatst gewijzigd:27 oktober 2017 09:00

Meer nieuws