Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Video finale pubquiz

29 april 2009

mms://wmvideo.service.rug.nl/corporate/20090423PubQuiz.wmv

Het Stadjersteam heeft de eerste Grote Groninger Pubquiz gewonnen. De quiz werd gehouden in het kader van het 395-jarig bestaan van de universiteit. De Stadjers wonnen het van de teams met RUG-bestuurders, gemeentebestuurders, aio's, studenten en professoren. Het winnende team bestond uit Beno Hofman, Harry Perton, Hans Paul Klijnsma en Douwe van der Bijl. Met name de eerste twee vielen op door hun grote kennis.

In een vol en sfeerrijk Huize Maas presenteerde Frank den Hollander deze eerste RUG-pubquiz. De vragen werden afgewissled met filmpjes en proefjes. In de pauze speelde het publiek 'baretje op, baretje af'.

Laatst gewijzigd:27 oktober 2017 09:00

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...