Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Video finale pubquiz

29 april 2009

mms://wmvideo.service.rug.nl/corporate/20090423PubQuiz.wmv

Het Stadjersteam heeft de eerste Grote Groninger Pubquiz gewonnen. De quiz werd gehouden in het kader van het 395-jarig bestaan van de universiteit. De Stadjers wonnen het van de teams met RUG-bestuurders, gemeentebestuurders, aio's, studenten en professoren. Het winnende team bestond uit Beno Hofman, Harry Perton, Hans Paul Klijnsma en Douwe van der Bijl. Met name de eerste twee vielen op door hun grote kennis.

In een vol en sfeerrijk Huize Maas presenteerde Frank den Hollander deze eerste RUG-pubquiz. De vragen werden afgewissled met filmpjes en proefjes. In de pauze speelde het publiek 'baretje op, baretje af'.

Laatst gewijzigd:27 oktober 2017 09:00

Meer nieuws

 • 02 april 2019

  ‘Verliesgevoelens bepalen stemgedrag’

  'Iedereen hier vindt het mooi dat de universiteit terug is in Friesland.’ Aan het woord is Caspar van den Berg, hoogleraar Global and Local Governance op de Campus Fryslân van de RUG. Van den Berg kent ‘de regio’ en kan vanuit theorie én praktijk commentaar...

 • 29 maart 2019

  Prof.dr. Jeff De Hosson koninklijk onderscheiden

  Vrijdag 29 maart werd prof.dr. J. Th. M. De Hosson koninklijk onderscheiden tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Waarnemend burgemeester Koos Wiersma van de gemeente Westerkwartier decoreerde hem in de Aula van het Academiegebouw, na afloop...

 • 27 maart 2019

  Huiseigenaar 2,7 procent meer kwijt aan lokale belastingen

  Een huishouden met een eigen woning betaalt dit jaar gemiddeld 2,7 procent meer belasting aan de gemeente, de provincie en het waterschap. De gemeentelijke lasten stijgen gemiddeld 3,5 procent, de waterschapslasten 2,3 procent en de provinciale lasten...