Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Video finale pubquiz

29 april 2009

mms://wmvideo.service.rug.nl/corporate/20090423PubQuiz.wmv

Het Stadjersteam heeft de eerste Grote Groninger Pubquiz gewonnen. De quiz werd gehouden in het kader van het 395-jarig bestaan van de universiteit. De Stadjers wonnen het van de teams met RUG-bestuurders, gemeentebestuurders, aio's, studenten en professoren. Het winnende team bestond uit Beno Hofman, Harry Perton, Hans Paul Klijnsma en Douwe van der Bijl. Met name de eerste twee vielen op door hun grote kennis.

In een vol en sfeerrijk Huize Maas presenteerde Frank den Hollander deze eerste RUG-pubquiz. De vragen werden afgewissled met filmpjes en proefjes. In de pauze speelde het publiek 'baretje op, baretje af'.

Laatst gewijzigd:27 oktober 2017 09:00

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....