Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Impressie koninklijk bezoek aan Rijksuniversiteit Groningen

24 april 2009

mms://wmvideo.service.rug.nl/corporate/20090423koninklijkbezoekondertiteld.wmv

Als onderdeel van het officiële staatsbezoek dat het Zweedse koningspaar aan Nederland bracht, waren Koning Carl XVI Gustaf en Koningin Silvia in gezelschap van Koningin Beatrix op donderdag 23 april te gast bij de Rijksuniversiteit Groningen. Het gezelschap werd ’s middags ontvangen in het Academiegebouw, waar het studenten en medewerkers van de universiteit ontmoette.

Zie ook: foto's van de ontvangst

Laatst gewijzigd:27 oktober 2017 08:59
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 26 april 2018

  Vier medewerkers koninklijk onderscheiden op voordracht van de RUG

  Donderdag 26 april zijn vier RUG-medewerkers op voordracht van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) koninklijk onderscheiden. Tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw is benoemd prof.dr. N. Kalantar-Nayestanaki. Prof.dr. G.C. Wakker, prof.dr....

 • 26 april 2018

  Robert Lensink Officier in de Orde van Oranje Nassau

  Prof.dr. Robert Lensink is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Lensink (Tiel, 1962) is hoogleraar Finance & Financial Markets aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG (80%) en hoogleraar Finance...

 • 26 april 2018

  Nasser Kalantar-Nayestanaki Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr. Nasser Kalantar-Nayestanaki is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Kalantar-Nayestanaki (Teheran, Iran, 1960), hoogleraar Experimentele Kernfysica, kwam in 1993 in dienst bij het Kernfysisch...