Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Impressie koninklijk bezoek aan Rijksuniversiteit Groningen

24 april 2009

mms://wmvideo.service.rug.nl/corporate/20090423koninklijkbezoekondertiteld.wmv

Als onderdeel van het officiële staatsbezoek dat het Zweedse koningspaar aan Nederland bracht, waren Koning Carl XVI Gustaf en Koningin Silvia in gezelschap van Koningin Beatrix op donderdag 23 april te gast bij de Rijksuniversiteit Groningen. Het gezelschap werd ’s middags ontvangen in het Academiegebouw, waar het studenten en medewerkers van de universiteit ontmoette.

Zie ook: foto's van de ontvangst

Laatst gewijzigd:27 oktober 2017 08:59

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...