Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Van Swinderenprijs voor dr. Valeria Gazzola

18 maart 2009

De Van Swinderenprijs van het Koninklijk Natuurkundig Genootschap is dinsdag 17 maart 2009 uitgereikt aan mw. dr. Valeria Gazzola.

De Van Swinderenprijs, waaraan een bedrag van 2250 euro is verbonden, wordt jaarlijks toegekend voor de beste samenvatting van een natuurwetenschappelijk of medische proefschrift dat in het voorafgaande jaar verdedigd is aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dr. Gazzola promoveerde in oktober 2007 op een onderzoek naar spiegelneuronen. Komend voorjaar treedt zij op in een aflevering over Wetenschap & Hersenen in de nieuwe serie van het wetenschapsprogramma AdamsAppel.

Meer informatie:

- Over de promotie
- Volledige tekst proefschrift

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 16:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...