Van Swinderenprijs voor dr. Valeria Gazzola

18 maart 2009

De Van Swinderenprijs van het Koninklijk Natuurkundig Genootschap is dinsdag 17 maart 2009 uitgereikt aan mw. dr. Valeria Gazzola.

De Van Swinderenprijs, waaraan een bedrag van 2250 euro is verbonden, wordt jaarlijks toegekend voor de beste samenvatting van een natuurwetenschappelijk of medische proefschrift dat in het voorafgaande jaar verdedigd is aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dr. Gazzola promoveerde in oktober 2007 op een onderzoek naar spiegelneuronen. Komend voorjaar treedt zij op in een aflevering over Wetenschap & Hersenen in de nieuwe serie van het wetenschapsprogramma AdamsAppel.

Meer informatie:

- Over de promotie