Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Worldwide historical National Accounts now in one public database: new research possibilities 

31 maart 2009
Researchers of the Groningen Growth and Development Centre at the Faculty of Economics and Business have set up a database which brings together all available, but often fragmented, data on all major European and Asian economies. Their national accounts of the whole 19th and 20th centuries have now been standardized, so that they are ready for comparative economic research. The 'Historical National Accounts datahub' is available via the GGDC website www.ggdc.net.

 

Read on: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/090331GGDC

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....