Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse delegatie bezoekt Saoedische prins Mohammed

18 maart 2009

Prins Mohammed bin Fahad bin Abdulaziz, emir van het oostelijke deel van Saoedi-Arabië, ontving maandag 16 maart 2009 een delegatie van de Rijksuniversiteit Groningen onder leiding van collegevoorzitter prof. dr. Sibrand Poppema.

Onderwerp van gesprek was onder andere samenwerking op het gebied van energie-onderzoek en geneeskunde met de Prince Mohammad bin Fahd University. De bijeenkomst werd bijgewoond door dr. Isah bin Hasan Alansari, president van de Prince Mohammad bin Fahd University.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:33
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....