Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse delegatie bezoekt Saoedische prins Mohammed

18 maart 2009

Prins Mohammed bin Fahad bin Abdulaziz, emir van het oostelijke deel van Saoedi-Arabië, ontving maandag 16 maart 2009 een delegatie van de Rijksuniversiteit Groningen onder leiding van collegevoorzitter prof. dr. Sibrand Poppema.

Onderwerp van gesprek was onder andere samenwerking op het gebied van energie-onderzoek en geneeskunde met de Prince Mohammad bin Fahd University. De bijeenkomst werd bijgewoond door dr. Isah bin Hasan Alansari, president van de Prince Mohammad bin Fahd University.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:33
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...