Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Alexandra Lenz adjunct-hoogleraar Duitse taalkunde

05 maart 2009

Dr. Alexandra N. Lenz (Duitsland, 1971) is per 1 maart 2009 benoemd tot adjunct-hoogleraar in de Duitse taalkunde bij de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen. Lenz was sinds mei 2008 werkzaam als Rosalind Franklin Fellow; een tijdelijke aanstelling, die na bewezen kwaliteit kan leiden tot een hoogleraarschap.

Lees verder: http://www.rug.nl/let/nieuws/LetArchief/2009/benoemingLenzAdjunctHoogleraar

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 15 mei 2019

  Adviezen Van Rijn raken RUG hard

  De adviezen van de Commissie Van Rijn met betrekking tot de bekostiging van het hoger onderwijs hebben voor de RUG als brede klassieke universiteit grote gevolgen. De voorgestelde verschuiving van geld ten gunste van bèta-techniek gaat ten koste van...

 • 14 mei 2019

  Aantal kinderen met diabetes type 1 verdubbeld

  Het aantal kinderen dat per jaar de diagnose diabetes mellitus type 1 krijgt, is in de afgelopen dertig jaar verdubbeld. Dat concludeert Angelien Spaans-Hummelink in haar proefschrift.