Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Alexandra Lenz adjunct-hoogleraar Duitse taalkunde

05 maart 2009

Dr. Alexandra N. Lenz (Duitsland, 1971) is per 1 maart 2009 benoemd tot adjunct-hoogleraar in de Duitse taalkunde bij de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen. Lenz was sinds mei 2008 werkzaam als Rosalind Franklin Fellow; een tijdelijke aanstelling, die na bewezen kwaliteit kan leiden tot een hoogleraarschap.

Lees verder: http://www.rug.nl/let/nieuws/LetArchief/2009/benoemingLenzAdjunctHoogleraar

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.