Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hoogleraarbenoemingen Wiskunde en Natuurwetenschappen

05 maart 2009

Per 1 maart 2009 zijn bij de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen vier nieuwe adjunct-hoogleraren benoemd:

Michael Biehl (Duitsland, 1964) is benoemd tot adjunct-hoogleraar Machine Learning bij het Instituut voor Wiskunde en Informatica (IWI).

Eveneens bij het IWI, bij de afdeling Dynamische Systemen en Mathematische Fysica, is Christof Külske (Duitsland, 1964) benoemd tot adjunct-hoogleraar Stochastiek.

Elisabetta Pallante (Italië, 1964) is benoemd tot adjunct-hoogleraar Veldentheorie en deeltjesfysica bij de afdeling Hoge Energiefysica - Theoretische Natuurkunde.

Ulrich Eisel (Duitsland, 1960) is bij de afdeling Moleculaire Neurobiologie van het Center for Behaviour and Neurosciences benoemd tot adjunct-hoogleraar Moleculaire Neurobiologie, in het bijzonder de Neuro-immunologie.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:34

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...