Veel media-aandacht voor rechtszaak rookverbod

11 februari 2009

De eerste rechtszaak in Nederland over het rookverbod, tegen café De Kachel, vindt plaats in Groningen. Nico Kwakman, docent Strafrecht en Criminologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, zegt in RTV Noord, Noord Nieuws dat hij het moeilijk vindt in te schatten wat de strafmaat zal zijn.

Nico Kwakman werd geïnterviewd op Radio Noord op donderdag 5 februari 2009, het onderwerp begint op minuut 15.45.

In het journaal op TV Noord van die donderdagavond komt het onderwerp na 5.30 minuten aan bod.

Op vrijdag 6 februari zond TV Noord in het programma Groningen Vandaag een langer interview met Nico Kwakman uit over de zaak Kachel.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 11:41