Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. mr. Leon Verstappen uitgeroepen tot mr. van de dag door Mr. Magazine

27 februari 2009

Mr. van de dag 25 februari 2009 is prof. mr. Leon Verstappen, decaan van de juridische faculteit van de Universiteit van Groningen en verbonden aan Hekkelman Advocaten & Notarissen . Verstappen is onlangs uitgeroepen tot Gouden Peer Notarieel recht 2009. Een uitgebreid interview met Gouden Peer Verstappen is te lezen in Mr. magazine.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...