About usNews and EventsNews articles

Prof. mr. Leon Verstappen uitgeroepen tot mr. van de dag door Mr. Magazine

27 februari 2009

Mr. van de dag 25 februari 2009 is prof. mr. Leon Verstappen, decaan van de juridische faculteit van de Universiteit van Groningen en verbonden aan Hekkelman Advocaten & Notarissen . Verstappen is onlangs uitgeroepen tot Gouden Peer Notarieel recht 2009. Een uitgebreid interview met Gouden Peer Verstappen is te lezen in Mr. magazine.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34