Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geurt Henk van Kooten wint Docent van het Jaar verkiezing

04 februari 2009

Prof. dr. Geurt Henk van Kooten van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap is door de vakjury van de RUG Docent van het Jaarprijs 2008 verkozen als winnaar. De Publieksprijs ging naar prof. mr. Wilbert Kolkman van de faculteit Rechtsgeleerdheid.

Aan de verkiezing deden negen docenten mee die eerder waren genomineerd door hun faculteit. De kandidaten gaven elk een kort college van ongeveer zes minuten. Een vakjury onder voorzitterschap van rector magnificus prof. dr. Frans Zwarts bepaalde de winnaar. Daarnaast werd een publieksprijs toegekend op basis van een stemming in de zaal en via internet.

Laatst gewijzigd:26 oktober 2017 15:18
printView this page in: English

Meer nieuws