Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geurt Henk van Kooten wint Docent van het Jaar verkiezing

04 februari 2009

Prof. dr. Geurt Henk van Kooten van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap is door de vakjury van de RUG Docent van het Jaarprijs 2008 verkozen als winnaar. De Publieksprijs ging naar prof. mr. Wilbert Kolkman van de faculteit Rechtsgeleerdheid.

Aan de verkiezing deden negen docenten mee die eerder waren genomineerd door hun faculteit. De kandidaten gaven elk een kort college van ongeveer zes minuten. Een vakjury onder voorzitterschap van rector magnificus prof. dr. Frans Zwarts bepaalde de winnaar. Daarnaast werd een publieksprijs toegekend op basis van een stemming in de zaal en via internet.

Laatst gewijzigd:26 oktober 2017 15:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...