Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Team van FEB marketingstudent Annemiek Schram Winnaar Nationale Marketing Strijd

24 februari 2009

Bij de Nationale Marketingstrijd 2009 streden 190 studenten om de titel 'Grootste Marketingtalent van het jaar.' Tijdens de zinderende finale in Maastricht afgelopen week, kwam het team Born with ID met Annemiek Schram van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde als winnaar uit de bus. Zij bedachten volgens jury en publiek de beste strategie om meer klanten te trekken voor de fotoservice van TNT Post. De prijs is een cheque van 2.000 euro.

Lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/090224NMS

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...