Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Twee adjunct-hoogleraren benoemd bij de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen

06 februari 2009

Paris Avgeriou (Griekenland, 1977) is per 1 februari 2009 benoemd tot adjunct-hoogleraar Software Engineering bij het Instituut voor Wiskunde en Informatica van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen.

 

Ad van den Berg (Spijkenisse, 1955) is per 1 februari 2009 benoemd tot adjunct-hoogleraar Experimentele Astrodeeltjesfysica aan de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Hij is werkzaam bij het Kernfysisch Versneller Instituut.

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 22 februari 2018

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...