Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Inschrijving webklassen geopend

08 januari 2009
Je kunt je weer inschrijven voor de webklassen. Kom digitaal proefstuderen bij de RUG! Zit je op het vwo en wil je graag weten hoe dat is, studeren? Of wil je meer weten over diabetes, zoekmachines, geluk... De RUG biedt zes webklassen aan. Bedrijfskunde (Technologiemanagement), Geneeskunde, Informatiekunde, Rechtsgeleerdheid, Scheikunde en Wijsbegeerte.  
Wanneer: 02 maart 2009 - 27 maart 2009
Waar: Nestor , de elektronische leeromgeving van de RUG
Voor wie: 5 en 6 vwo
Aanmelden: De aanmelding is gesloten
Deelname: gratis
Webklas
Webklas
Laatst gewijzigd:20 oktober 2016 14:57

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....