Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Science LinX stuwende kracht in bèta-succes

30 januari 2009

Aan de Rijksuniversiteit Groningen is sinds 2000 de instroom in de bèta-techniek opleidingen verdubbeld. Een intensief aansluitingsbeleid met als spil 'Science LinX', het science center van de bètafaculteit, heeft dit in gang gezet.

Lees meer over deze succesvolle ontwikkeling in de nieuwsbrief Science Guide .

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 16:58

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...