Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prijs voor Alexandra Lenz

23 januari 2009

Aan dr. Alexandra Lenz, Rosalind Franklin Fellow aan de Faculteit der Letteren is de "Förderpreis für Germanistische Sprachwissenschaft 2009 van de Hugo-Moser-Stiftung im Stifterverband für die Deutsche Wissenschaft" toegekend. Aan de prijs is een bedrag ter hoogte van 7500 euro verbonden. Zij ontvangt deze prijs voor haar onderzoeksproject Syntax und Semantik der Besitzwechselverben im Deutschen und anderen westgermanischen Sprachen.

Lees verder: http://www.rug.nl/let/nieuws/LetArchief/2009/PrijsAlexandraLenz

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...