Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prijs voor Alexandra Lenz

23 januari 2009

Aan dr. Alexandra Lenz, Rosalind Franklin Fellow aan de Faculteit der Letteren is de "Förderpreis für Germanistische Sprachwissenschaft 2009 van de Hugo-Moser-Stiftung im Stifterverband für die Deutsche Wissenschaft" toegekend. Aan de prijs is een bedrag ter hoogte van 7500 euro verbonden. Zij ontvangt deze prijs voor haar onderzoeksproject Syntax und Semantik der Besitzwechselverben im Deutschen und anderen westgermanischen Sprachen.

Lees verder: http://www.rug.nl/let/nieuws/LetArchief/2009/PrijsAlexandraLenz

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....