Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Wedel en Verhoef horen bij meest productieve marketingwetenschappers wereldwijd

09 januari 2009

Het januarinummer van het internationale 'Journal of Marketing' meldt een top 58 van de meeste productieve wetenschappers op het gebied van marketing. Twee onderzoekers van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde staan daarin hoog genoteerd: prof. Peter Verhoef en prof. Michel Wedel. Wedel staat op plaats 11 en Verhoef op plaats 18. De ranking is gebaseerd op gegevens van 2672 marketingwetenschappers.

Lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2009/090106WedelVerhoef

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...