Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitreiking certificaten webklas Geneeskunde

20 december 2008

Op donderdag 18 december was de certificaatuitreiking van de webklas Geneeskunde. De heer Bos vertelde eerst wat over de studie geneeskunde, de certificaten werden uitgereikt en toen was er nog een hapje en een drankje. De diehards hebben 's avonds samen pizza gegeten en geschaatst.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 12:46

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...