Seminar: Hoe kunnen bedrijven hun duurzaamheid bepalen en meten?

07 november 2008

Hoewel steeds meer bedrijven jaarlijks een rapport publiceren over hun prestaties op het gebied van duurzaamheid, staan de methoden en technieken om deze duurzaamheid betrouwbaar te meten nog in de kinderschoenen. Op het seminar 'Determining and Measuring Sustainability', op 20 november aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde, bespreekt Mark W. McElroy (Vermont, USA) hoe deze methoden kunnen verbeteren. Verder stelt prof.dr.mr. Catrinus Jepma (RUG) zich de vraag waarom ondanks vergaande afspraken zoals het Kyoto Protocol de ambities toch nog moeilijk worden verwezenlijkt en gaat prof.dr. Benoit Cushman-Roisin (Dartmouth) in op de vraag wat we kunnen verstaan onder 'sustainable engineering'.

Programma: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2008/081027SeminarSustainability

Plaats: Hampshire Hotel (vh De Nieuwe Academie), Radesingel 50, 9711 EK Groningen
Informatie: tel. 050-363 7090, e-mail: s.abels@rug.nl

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13