Universitaire Talencentra - belangrijke spelers op een internationaal podium

14 november 2008

Op donderdag 27 november 2008 organiseert het Talencentrum een symposium ter ere van het twintigjarig jubileum. Taalwetenschappers uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en België komen tijdens dit symposium samen om te discussiëren over de plaats die talencentra innemen in het internationaliseringproces van universiteiten. Tijdens het symposium zullen de rol van taaldocenten in het proces van internationalisering en de invloed van culturele achtergronden op het taalleerproces aan de orde komen.

Sprekers zijn:

Prof. Waldemar Martyniuk (Council of Europe, European Centre for Modern Languages (ECML)), die zal spreken over De achtergronden van de ontwikkeling van het 'Common European Framework of Reference (CEFR) en de betekenis hiervan in een internationale academische omgeving en prof. Andrea Dlaska (Universiteit van Surrey, die zal spreken over Het stimuleren van autonomie in het taalleerproces van studenten in het hoger onderwijs.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:12