Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

LTP-Van den Bergh prijs voor het boek “Culturele diversiteit op het werk”

14 november 2008

Karen van Oudenhoven-van der Zee en Jan Pieter van Oudenhoven hebben de LTP-Van den Bergh prijs gewonnen voor het boek “Culturele diversiteit op het werk” dat eind 2006 bij van Gorcum is verschenen. De prijs wordt elke twee jaar toegekend aan die Nederlandse onderzoeker of praktijkbeoefenaar die middels een boekpublicatie een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de praktische toepassing van gedragswetenschappelijke inzichten op het gebied van personeelsmanagement en -organisatie. De schrijvers zijn beide hoogleraar aan de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de RUG. De prijs is ingesteld door LTP, een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van assessment.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws