Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

LTP-Van den Bergh prijs voor het boek “Culturele diversiteit op het werk”

14 november 2008

Karen van Oudenhoven-van der Zee en Jan Pieter van Oudenhoven hebben de LTP-Van den Bergh prijs gewonnen voor het boek “Culturele diversiteit op het werk” dat eind 2006 bij van Gorcum is verschenen. De prijs wordt elke twee jaar toegekend aan die Nederlandse onderzoeker of praktijkbeoefenaar die middels een boekpublicatie een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de praktische toepassing van gedragswetenschappelijke inzichten op het gebied van personeelsmanagement en -organisatie. De schrijvers zijn beide hoogleraar aan de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de RUG. De prijs is ingesteld door LTP, een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van assessment.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...