28 november 2008

Promotie: J.R. de Wit, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Self-assembly and interactions in 4-vinylpyridine-based hydrogen-bonded side-chain polymers

Promotor(s): prof.dr. G. ten Brinke

Faculteit: Wiskunde en Natuurwetenschappen

Zelfassemblage nanostructuren

Het proefschrift van Joost de Wit gaat over zelfassemblage van supramoleculaire kamvormige polymeersystemen. Hij bestudeerde de invloed van random copolymeren op de door zelfassemblage ontstane nanostructuren.

Joost de Wit (Houten, 1976) studeerde scheikunde in Groningen. Het onderzoek werd uitgevoerd bij de vakgroep polymeerchemie van het Zernike Institute for Advanced Materials van de RUG. De Wit gaat werken bij de R&D-afdeling van PPG Coatings, Amsterdam.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:37