Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bankiers Fortis mogen bonus houden

23 oktober 2008
Oscar Couwenberg, hoogleraar rechtseconomie aan de RUG, zegt in een reactie in het Algemeen Dagblad van 23 oktober 2008 dat de ontvangers van een bonus deze altijd nog vrijwillig kunnen afstaan. Per slot van rekening deden de hoogste bazen dat ook om de nationalisatie van hun bank voor elkaar te kunnen krijgen. 'Al zie ik het de meeste bankiers niet snel doen.'
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

  Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

 • 11 april 2018

  Michelle Bruijn: 'Burgemeesters en de war on drugs'

  Burgemeesters vaak teruggefloten om sluiting 'drugswoningen'. Dertig procent van de woninguitzettingen vanwege de vondst van cannabis blijkt achteraf onrechtmatig. De Groningse onderzoeker Michelle Bruijn zegt dat in Reporter Radio. Ze analyseerde 271...

 • 11 april 2018

  Lecture: The enforcement of foreign arbitral awards in China

  The event will take place in the:
  Heymanszaal, Academy Building of the University of Groningen
  Wednesday 18 April 2018 from 11.00 – 12.00 hrs