About usNews and EventsNews articles

‘Nu ook belastingparadijzen aanpakken’

20 oktober 2008
Oscar Couwenberg is één van de deskundigen die een reactie geven op deze stelling in de Volkskrant van 17 oktober 2008.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

• 17 april 2019

Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

• 15 april 2019

Ras en recht

De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

• 15 april 2019

Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.