Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Wil Pansters bijzonder hoogleraar Latijns Amerika, in het bijzonder Mexico

08 oktober 2008

De Stichting Groninger Universiteitsfonds heeft in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen per 1 oktober 2008 dr. W.G. Pansters benoemd tot bijzonder hoogleraar op de leerstoel ‘Latijns Amerika, in het bijzonder Mexico’. Pansters zal onder meer leiding geven aan het Mexico Studie Centrum van de Faculteit der Letteren.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:56

Meer nieuws

 • 02 april 2019

  ‘Verliesgevoelens bepalen stemgedrag’

  'Iedereen hier vindt het mooi dat de universiteit terug is in Friesland.’ Aan het woord is Caspar van den Berg, hoogleraar Global and Local Governance op de Campus Fryslân van de RUG. Van den Berg kent ‘de regio’ en kan vanuit theorie én praktijk commentaar...

 • 29 maart 2019

  Prof.dr. Jeff De Hosson koninklijk onderscheiden

  Vrijdag 29 maart werd prof.dr. J. Th. M. De Hosson koninklijk onderscheiden tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Waarnemend burgemeester Koos Wiersma van de gemeente Westerkwartier decoreerde hem in de Aula van het Academiegebouw, na afloop...

 • 27 maart 2019

  Huiseigenaar 2,7 procent meer kwijt aan lokale belastingen

  Een huishouden met een eigen woning betaalt dit jaar gemiddeld 2,7 procent meer belasting aan de gemeente, de provincie en het waterschap. De gemeentelijke lasten stijgen gemiddeld 3,5 procent, de waterschapslasten 2,3 procent en de provinciale lasten...