Koen Pauwels hoogleraar honorair Research on Marketing Dynamics

07 oktober 2008

Koen Pauwels is benoemd tot hoogleraar honorair aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij bekleedt de leerstoel Research on Marketing Dynamics, bij de vakgroep Marketing. Pauwels is een expert op het gebied van time-series in marketing.

Prof.dr. Koen Pauwels promoveerde in 2001 tot doctor in Management aan de University of California. Hij publiceerde in belangrijke marketingtijdschriften, zoals ‘Journal of Marketing Research’, ‘Marketing Science’ en ‘Journal of Marketing’ – tijdschriften waarvoor hij ook in het redactiecomité zit. In 2007 won hij de O’Dell Award voor de invloedrijkste bijdrage in het Journal of Marketing Research. Hij is een van de oprichters van de jaarlijkse conferentie over Marketing Dynamics. Pauwels werkt als Professor of Marketing aan het Dartmouth College (New Hampshire, VS), waar hij ook tijdens zijn aanstelling aan de RUG werkzaam blijft.

Zie verder de website van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13