Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hélène Vletter-van Dort hoogleraar Effectenrecht

01 september 2008

De Stichting Effectenrecht Groningen benoemde per 1 september 2008 mr.dr. H.M. Vletter-van Dort tot bijzonder hoogleraar Effectenrecht bij de sectie Handelsrecht en Arbeidsrecht.

Mevrouw Vletter-van Dort is sinds 1991 werkzaam in het academisch onderwijs en heeft veel onderzoek verricht op het gebied van het ondernemingsrecht in ruime zin en het effectenrecht in het bijzonder. Zij is in 2001 gepromoveerd op een effectenrechtelijk onderwerp: gelijke behandeling van aandeelhouders bij informatieverstrekking (promotor: P. van Schilfgaarde, emeritus hoogleraar RUG). Ze maakt deel uit van verschillende redacties en besturen, is veel gevraagd als spreker op congressen en kent, nationaal en internationaal, veel vakgenoten.

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...