Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hélène Vletter-van Dort hoogleraar Effectenrecht

01 september 2008

De Stichting Effectenrecht Groningen benoemde per 1 september 2008 mr.dr. H.M. Vletter-van Dort tot bijzonder hoogleraar Effectenrecht bij de sectie Handelsrecht en Arbeidsrecht.

Mevrouw Vletter-van Dort is sinds 1991 werkzaam in het academisch onderwijs en heeft veel onderzoek verricht op het gebied van het ondernemingsrecht in ruime zin en het effectenrecht in het bijzonder. Zij is in 2001 gepromoveerd op een effectenrechtelijk onderwerp: gelijke behandeling van aandeelhouders bij informatieverstrekking (promotor: P. van Schilfgaarde, emeritus hoogleraar RUG). Ze maakt deel uit van verschillende redacties en besturen, is veel gevraagd als spreker op congressen en kent, nationaal en internationaal, veel vakgenoten.

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws