Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Arie Jan van Winkelhoff hoogleraar Medische microbiologie

04 september 2008

Dr. A. J. van Winkelhoff (1954) is benoemd tot hoogleraar Medische Microbiologie, in het bijzonder de microbiologie van de mondholte, bij het Universitair Medisch Centrum Groningen/Rijksuniversiteit Groningen. Tot zijn benoeming was hij als hoogleraar verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Arie Jan van Winkelhoff studeerde Medische Biologie aan de Universiteit van Utrecht. Hij promoveerde in 1986 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op een proefschrift met als titel ‘ Black-pigmented bacteroides in human oral infections’. Hij is gasthoogleraar geweest bij de University of New York te Buffalo en het Royal College te Londen.

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:12

Meer nieuws