Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veni grant for Bijaya Sahoo

14 augustus 2008
Bijaya Sahoo has received a Veni grant in the Innovational Research Incentive Scheme (‘Vernieuwingsimpuls’) of the Netherlands Organisation for Scientific Research NWO. The title of his application was Atomic parity violation as a high-precision test of the unified electroweak theory. Bijaya Sahoo has received funds to study this topic for three years at the KVI.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...