Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veni grant for Bijaya Sahoo

14 augustus 2008
Bijaya Sahoo has received a Veni grant in the Innovational Research Incentive Scheme (‘Vernieuwingsimpuls’) of the Netherlands Organisation for Scientific Research NWO. The title of his application was Atomic parity violation as a high-precision test of the unified electroweak theory. Bijaya Sahoo has received funds to study this topic for three years at the KVI.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...