Hoogleraarbenoemingen Wiskunde en Natuurwetenschappen

22 augustus 2008

Dr. J.P. Kamerling is benoemd tot honorair hoogleraar in de Chemical glycobiology bij de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. De leerstoel is geplaatst bij het Groningen Biomolecular Sciences and Biotechnology Institute (GBB). Kamerling richt zich op koolhydraatstructuuronderzoek.

Dr.ir. G.F. Versteeg is bij de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen benoemd op de leerstoel Product focussed process design. Versteeg studeerde en promoveerde aan de Universiteit Twente, waar hij eerder hoogleraar Process development and design was.

Dr. E. Wit is bij de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen benoemd op de leerstoel Kansrekening en statistiek. Wit studeerde wiskunde en filosofie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij promoveerde tweemaal: een keer in de filosofie aan de Pennsylvania State University, de tweede keer in de statistiek aan de University of Chicago. Wit was eerder hoogleraar Biometrics aan de Lancaster University.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:12