Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Toptalent-beurzen voor zeven promotiestudenten RUG

20 mei 2008

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft 48 laatstejaars studenten en recent afgestudeerden van twaalf universiteiten een Toptalent-subsidie toegekend. Zeven talenten zijn afkomstig van RUG. Met deze subsidie kunnen de aanstaande wetenschappers hun eigen creatieve onderzoeksideeën vormgeven in een vierjarig promotieonderzoek. De subsidie bedraagt maximaal 180.000 euro.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:36

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...