Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Toptalent-beurzen voor zeven promotiestudenten RUG

20 mei 2008

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft 48 laatstejaars studenten en recent afgestudeerden van twaalf universiteiten een Toptalent-subsidie toegekend. Zeven talenten zijn afkomstig van RUG. Met deze subsidie kunnen de aanstaande wetenschappers hun eigen creatieve onderzoeksideeën vormgeven in een vierjarig promotieonderzoek. De subsidie bedraagt maximaal 180.000 euro.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:36

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...