Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Toptalent-beurzen voor zeven promotiestudenten RUG

20 mei 2008

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft 48 laatstejaars studenten en recent afgestudeerden van twaalf universiteiten een Toptalent-subsidie toegekend. Zeven talenten zijn afkomstig van RUG. Met deze subsidie kunnen de aanstaande wetenschappers hun eigen creatieve onderzoeksideeën vormgeven in een vierjarig promotieonderzoek. De subsidie bedraagt maximaal 180.000 euro.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:36

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...