Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prestigieuze Keetje Hodshon Prijs voor Groningse theoloog Popović

01 april 2008

mms://wmvideo.service.rug.nl/adamsappel/aa0806web2.wmv

De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen heeft aan dr. Mladen Popović (31), adjunct-directeur van het Qumran Instituut van de Rijksuniversiteit Groningen, de Keetje Hodshon prijs 2008 toegekend. Dr. Popović krijgt de prijs, een penning en een geldbedrag van 12.000 euro, voor zijn met cum laude bekroonde dissertatie Reading the Human Body: Physiognomics and Astrology in the Dead Sea Scrolls and Hellenistic-Early Roman Period Judaism.

Lees meer op de webpagina van de Faculteit Godgeleerdheid  en Godsdienstwetenschap

Laatst gewijzigd:27 oktober 2017 09:40
printView this page in: English

Meer nieuws