Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG-studente wint ECHO beurs

17 april 2008

Minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft 2 april 2008 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam de ECHO Awards van 2008 uitgereikt. RUG-studente Mahjouba Rkhaoui won de ECHO Foundation beurs. Met de beurs wil de Marokkaanse Frans gaan studeren aan de Sorbonne universiteit in Parijs. Rkhaoui studeert Internationale Organisaties en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. De ECHO Foundation biedt zeer talentvolle studenten een platform om hun persoonlijke ontwikkeling en actieve maatschappelijke betrokkenheid in te zetten voor de kenniseconomie, het onderwijs, en de multiculturele samenleving in Nederland.

Zie ook: Echo Awards

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...