Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG-studente wint ECHO beurs

17 april 2008

Minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft 2 april 2008 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam de ECHO Awards van 2008 uitgereikt. RUG-studente Mahjouba Rkhaoui won de ECHO Foundation beurs. Met de beurs wil de Marokkaanse Frans gaan studeren aan de Sorbonne universiteit in Parijs. Rkhaoui studeert Internationale Organisaties en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. De ECHO Foundation biedt zeer talentvolle studenten een platform om hun persoonlijke ontwikkeling en actieve maatschappelijke betrokkenheid in te zetten voor de kenniseconomie, het onderwijs, en de multiculturele samenleving in Nederland.

Zie ook: Echo Awards

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...