Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG-studente wint ECHO beurs

17 april 2008

Minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft 2 april 2008 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam de ECHO Awards van 2008 uitgereikt. RUG-studente Mahjouba Rkhaoui won de ECHO Foundation beurs. Met de beurs wil de Marokkaanse Frans gaan studeren aan de Sorbonne universiteit in Parijs. Rkhaoui studeert Internationale Organisaties en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. De ECHO Foundation biedt zeer talentvolle studenten een platform om hun persoonlijke ontwikkeling en actieve maatschappelijke betrokkenheid in te zetten voor de kenniseconomie, het onderwijs, en de multiculturele samenleving in Nederland.

Zie ook: Echo Awards

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:54

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...