Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG-studente wint ECHO beurs

17 april 2008

Minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft 2 april 2008 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam de ECHO Awards van 2008 uitgereikt. RUG-studente Mahjouba Rkhaoui won de ECHO Foundation beurs. Met de beurs wil de Marokkaanse Frans gaan studeren aan de Sorbonne universiteit in Parijs. Rkhaoui studeert Internationale Organisaties en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. De ECHO Foundation biedt zeer talentvolle studenten een platform om hun persoonlijke ontwikkeling en actieve maatschappelijke betrokkenheid in te zetten voor de kenniseconomie, het onderwijs, en de multiculturele samenleving in Nederland.

Zie ook: Echo Awards

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:54

Meer nieuws