Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prins van Oranje bezoekt klimaatprojecten Noord Nederland 

02 april 2008

Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje heeft 1 april 2008 een werkbezoek gebracht aan drie projecten die betrekking hebben op de klimaatverandering. De Prins bezocht onder andere het Zernikecomplex van de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees meer op de website van het Koninklijk Huis

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:12

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...