Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kamerlingh Onnes prize for KVI student again

12 maart 2008

 The Kamerlingh Onnes prize 2005-2006, for the best cum laude student in physics at the University of Groningen in the academic year 2005-2006, has been awarded to Esther Polak, who did her undergraduate research in the Theory group at KVI, under supervision of professor Rob Timmermans. For the third year in a row now the prize has been given to a student of this group. The subject of the thesis of the laureate was Pentaquarks . The prize will be given on 15 March 2007, when she will give the Kamerlingh Onnes Colloquium about her thesis work.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:10

Meer nieuws

 • 26 april 2018

  Vier medewerkers koninklijk onderscheiden op voordracht van de RUG

  Donderdag 26 april zijn vier RUG-medewerkers op voordracht van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) koninklijk onderscheiden. Tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw is benoemd prof.dr. N. Kalantar-Nayestanaki. Prof.dr. G.C. Wakker, prof.dr....

 • 26 april 2018

  Robert Lensink Officier in de Orde van Oranje Nassau

  Prof.dr. Robert Lensink is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Lensink (Tiel, 1962) is hoogleraar Finance & Financial Markets aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG (80%) en hoogleraar Finance...

 • 26 april 2018

  Nasser Kalantar-Nayestanaki Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr. Nasser Kalantar-Nayestanaki is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Kalantar-Nayestanaki (Teheran, Iran, 1960), hoogleraar Experimentele Kernfysica, kwam in 1993 in dienst bij het Kernfysisch...