Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kamerlingh Onnes prize for KVI student again

12 maart 2008

 The Kamerlingh Onnes prize 2005-2006, for the best cum laude student in physics at the University of Groningen in the academic year 2005-2006, has been awarded to Esther Polak, who did her undergraduate research in the Theory group at KVI, under supervision of professor Rob Timmermans. For the third year in a row now the prize has been given to a student of this group. The subject of the thesis of the laureate was Pentaquarks . The prize will be given on 15 March 2007, when she will give the Kamerlingh Onnes Colloquium about her thesis work.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:10

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...