Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kamerlingh Onnes prize for KVI student again

12 maart 2008

 The Kamerlingh Onnes prize 2005-2006, for the best cum laude student in physics at the University of Groningen in the academic year 2005-2006, has been awarded to Esther Polak, who did her undergraduate research in the Theory group at KVI, under supervision of professor Rob Timmermans. For the third year in a row now the prize has been given to a student of this group. The subject of the thesis of the laureate was Pentaquarks . The prize will be given on 15 March 2007, when she will give the Kamerlingh Onnes Colloquium about her thesis work.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:10

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....