De positie van vrouwelijke auteurs in het naoorlogse Nederlandse literaire veld

06 maart 2008

Promotie: mw. L.C. Vos, letteren, 14.45 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Promotors: prof.dr. H.E. Wilcox en prof.dr. G.J. Dorleijn

Zie persbericht

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:38

• 18 oktober 2018

Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

• 18 oktober 2018

Nieuw tijdschrift: Virtus

Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

• 16 oktober 2018

Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten