Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Seeing Science wedstrijd

11 februari 2008
Seeing Science wedstrijd inzending
Seeing Science wedstrijd inzending

Rense Boomsma en Erwin Platen van het Kapteyn Instituut deden mee aan de fotowedstrijd "Seeing Science" van de KNAW. Zij hebben hiervoor de foto hiernaast gemaakt; een "artist impression" van de distributie van donkere materie boven Groningen (zoals die te zien zou zijn als het niet onzichtbaar was).

Ze waren door de jury aangewezen als een van de vier finalisten voor de juryprijs.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:10

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.