Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Seeing Science wedstrijd

11 februari 2008
Seeing Science wedstrijd inzending
Seeing Science wedstrijd inzending

Rense Boomsma en Erwin Platen van het Kapteyn Instituut deden mee aan de fotowedstrijd "Seeing Science" van de KNAW. Zij hebben hiervoor de foto hiernaast gemaakt; een "artist impression" van de distributie van donkere materie boven Groningen (zoals die te zien zou zijn als het niet onzichtbaar was).

Ze waren door de jury aangewezen als een van de vier finalisten voor de juryprijs.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:10
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 20 februari 2018

  Zelforganisatie onderwaterplanten houdt rivieren gezond

  Onderwaterplanten spelen een essentiële rol om rivieren en waterlopen gezond te houden. Biologe Loreta Cornacchia van het Koninklijk Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) ondervond dat de waterplant sterrenkroos een regelmatig verspreid 'klonterig'...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...