Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

University of Groningen signs Memorandum of Understanding with Wuhan University

24 januari 2008

The Vice President of Wuhan University, Professor Huang Jin, and the Rector Magnificus of the University of Groningen, Professor Frans Zwarts signed a Memorandum of Understanding on 14 December 2007.

Wuhan University is one of the best universities in China. It is a comprehensive university and covers disciplines of philosophy, economics, law, education, literature, history, sciences, engineering, agriculture, medicine and management.

The  University has 45000 students and 5000 academic staff members.

Wuhan University is the first partner university for the University of Groningen in the western part of China. University of Groningen has 3 partner universities in mainland china: namely Beijing University, Tsinghua University and Fudan University. Wuhan University will become the fourth partner university of University of Groningen in China.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:50

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....