Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Upgrade mobiele 3D opstelling

10 januari 2008
Mobiele 3D opstelling
Mobiele 3D opstelling

In januari 2008 is de mobiele 3D opstelling opgewaardeerd naar 2 nieuwe, 'high definition' projectoren (resolutie 1280x768 pixels) en een nieuw breedbeeld back-projection scherm (ca. 2.67m x 1.5m). Deze upgrade naar een breedbeeld-oplossing maakt de mobiele 3D opstelling nog beter geschikt voor architectuur- en landschapsvisualisaties op lokatie, zonder dat er meer verticale ruimte nodig is.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:23

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...