Opportunisme gemeengoed bij vestiging parlementaire cultuur

17 januari 2008

zie persbericht

Datum en tijd: 17 januari 2008, 16.15 uur

Promovendus: J.J.B. Turpijn

Proefschrift: Mannen van gezag. De uitvinding van de Tweede Kamer 1848-1888

Promotor(es): prof.dr. H. te Velde

Faculteit: letteren

Plaats: Aula Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Informatie: tel. 020-525 2094, e-mail: j.j.b.turpijn@uva.nl

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:38

• 18 oktober 2018

Nieuw tijdschrift: Virtus

Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

• 16 oktober 2018

Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

• 10 oktober 2018

Studenten bouwen mesohut

In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.