Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Voorlichting over masterstudies

30 januari 2008

Op woensdag 6 februari 2008 organiseert de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) haar jaarlijkse mastervoorlichting. Van 15.00 tot 20.00 uur kunnen geïnteresseerden in het Academiegebouw (Broerstraat 5, Groningen) terecht voor informatie over de ruim 115 masteropleidingen die de universiteit rijk is.

Tijdens de voorlichting worden lezingen gegeven over diverse masteropleidingen. Daarnaast staan er per opleiding studieadviseurs en studenten klaar om vragen te beantwoorden over de inhoud van de masteropleidingen en de schakelprogramma’s voor HBO-ers.

Niet alleen presenteren de verschillende faculteiten hun masteropleidingen. Ook het Universitair Onderwijs Centrum Groningen (UOCG), de universitaire lerarenopleiding, is aanwezig om informatie te verschaffen over de educatieve masters. Het Studenten Service Centrum staat klaar om vragen over bijvoorbeeld aanmelding, inschrijving en studiefinanciering te beantwoorden.

De mastervoorlichting is interessant voor HBO-studenten die overwegen verder te studeren aan de universiteit, voor universitair studenten die hun bachelor elders hebben behaald en (eventueel) in Groningen een aansluitende master willen volgen en voor RUG-studenten die zich willen oriënteren op een master die niet direct in het verlengde ligt van hun huidige bacheloropleiding.

Zie voor meer informatie de website van de RUG: www.rug.nl/masteropleidingen, waar ook het precieze programma te vinden is. Voor vragen kunnen geïnteresseerden terecht bij de afdeling Communicatie, Rijksuniversiteit Groningen, tel.: 050-363 9011

Noot voor de pers
Meer informatie: Ellen Spoor, e.m.b.spoor@rug.nl, tel.: 050-363 9011

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:27

Meer nieuws