Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Rapporten wetenschapswinkels online

26 september 2007

Via de site van de universiteits bibliotheek zijn de rapporten van de wetenschapswinkel gratis te downloaden. Deze zogenaamde Institutional Repositories worden gebruikt voor de opslag en presentatie op het web van een verzameling elektronische publicaties.

Klik hier voor de repositories van de wetenschapswinkels.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:42

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.