Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Pierre Auger Observatory shares cosmic-ray data with public and students

12 juli 2007

Scientists of the Pierre Auger Collaboration, in which the KVI is participating, have recently begun the public release of one percent of the cosmic-ray events recorded by the Pierre Auger Observatory in Argentina. New cosmic-ray data—about 70 events per day—will be posted on a daily basis. The data and their visualisations are available at www.auger.org and www.auger.org.ar.

Laatst gewijzigd:31 oktober 2016 11:48

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...