Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

072 - Energy Delta Convention 2007 uitgebreid met Job Market

20 juni 2007

De Energy Delta Convention is een internationaal platform voor wetenschap, markt en overheid binnen de energiebranche. Vanuit de hele wereld komen de vooraanstaande spelers naar Groningen om dit congres bij te wonen. Dit jaar vindt de Energy Delta Convention voor de derde keer plaats, maar wordt voor het eerst uitgebreid met een unieke Job Market. Het evenement wordt gehouden op 20 en 21 november in Martiniplaza te Groningen.

Veel bedrijven kampen met een stijgend aantal openstaande vacatures. Ook binnen de internationale energie branche is het steeds moeilijker geschikte kandidaten te vinden voor openstaande functies. Energy Delta Convention biedt een uniek platform aan de vertegenwoordigers van de internationale energie branche. Daarom was de koppeling naar een ‘recruitment side event’ onder de naam ‘Energy Delta Job Market’ snel gemaakt.

Interactief netwerkevenement

Energy Delta Job Market (EDJM) is een interactief netwerkevenement voor bedrijven en jonge professionals binnen de energiebranche, waar waardevolle relaties zullen ontstaan. Het doel is een brug te slaan tussen bedrijven uit de energiebranche en studenten of jonge professionals die op zoek zijn naar een baan in deze branche. Via een interactieve website vinden voor het congres matches plaats tussen de deelnemende bedrijven en de kandidaten zodat tijdens Energy Delta Job Market diverse waardevolle gesprekken plaatsvinden.

Kennismaking

Verder kan de bezoeker van het evenement nader kennismaken met de deelnemende bedrijven op het speciaal daarvoor ingerichte bedrijvenplein. Ook is het mogelijk deel te nemen aan de diverse workshops, speednetwerk sessies en netwerklunches en heeft men toegang tot de plenaire sessies van Energy Delta Convention 2007.

Het event wordt georganiseerd door Energy Delta Convention in samenwerking met business event bureau No Boring Events. Meer informatie is te vinden op www.edjm.nl

Noot voor de pers

Meer informatie:

- Energy Delta Convention: Bert Wiersema, tel. (050)363 4595 of 06 - 5125 8955 of b.wiersema@rug.nl

- No Boring Events: Suzanne Snijder, tel. (050)549 71 49 of info@noboringevents.nl

Laatst gewijzigd:23 mei 2018 12:00

Meer nieuws