Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veni subsidy to KVI

05 april 2007

A Veni subsidy was given by the Netherlands Organisation for Scientific Research NWO to Alexandra Biegun. This type of subsidy is meant for researchers who have recently taken their PhD, to allow them to continue to develop their ideas. The title of the application was A comprehensive test of non-perturbative QCD via charmed hybrid studies using the PANDA detector. Alexandra Biegun has received funds to study this topic for four years at the KVI in collaboration with GSI Darmstadt.

Laatst gewijzigd:09 juli 2014 11:10

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...