Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veni subsidy to KVI

05 april 2007

A Veni subsidy was given by the Netherlands Organisation for Scientific Research NWO to Alexandra Biegun. This type of subsidy is meant for researchers who have recently taken their PhD, to allow them to continue to develop their ideas. The title of the application was A comprehensive test of non-perturbative QCD via charmed hybrid studies using the PANDA detector. Alexandra Biegun has received funds to study this topic for four years at the KVI in collaboration with GSI Darmstadt.

Laatst gewijzigd:09 juli 2014 11:10

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...