Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bruno Bruins bij Opening Academisch Jaar

04 september 2006

Mr.drs. Bruno Bruins, de nieuwe staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, is maandag 4 september aanwezig bij de Opening van het Academisch Jaar in Groningen. Bruins is een alumnus van de RUG. Hij studeerde Rechten (doctoraal 1988) en Bestuurswetenschappen (doctoraal 1990). In het studiejaar 86/87 was hij lid van de Universiteitsraad voor het SORUG.

 

Zie ook: persbericht Opening Academisch Jaar

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:14

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.