Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Bruno Bruins bij Opening Academisch Jaar

04 september 2006

Mr.drs. Bruno Bruins, de nieuwe staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, is maandag 4 september aanwezig bij de Opening van het Academisch Jaar in Groningen. Bruins is een alumnus van de RUG. Hij studeerde Rechten (doctoraal 1988) en Bestuurswetenschappen (doctoraal 1990). In het studiejaar 86/87 was hij lid van de Universiteitsraad voor het SORUG.

 

Zie ook: persbericht Opening Academisch Jaar

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:14

Meer nieuws

 • 02 april 2019

  ‘Verliesgevoelens bepalen stemgedrag’

  'Iedereen hier vindt het mooi dat de universiteit terug is in Friesland.’ Aan het woord is Caspar van den Berg, hoogleraar Global and Local Governance op de Campus Fryslân van de RUG. Van den Berg kent ‘de regio’ en kan vanuit theorie én praktijk commentaar...

 • 29 maart 2019

  Prof.dr. Jeff De Hosson koninklijk onderscheiden

  Vrijdag 29 maart werd prof.dr. J. Th. M. De Hosson koninklijk onderscheiden tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Waarnemend burgemeester Koos Wiersma van de gemeente Westerkwartier decoreerde hem in de Aula van het Academiegebouw, na afloop...

 • 27 maart 2019

  Huiseigenaar 2,7 procent meer kwijt aan lokale belastingen

  Een huishouden met een eigen woning betaalt dit jaar gemiddeld 2,7 procent meer belasting aan de gemeente, de provincie en het waterschap. De gemeentelijke lasten stijgen gemiddeld 3,5 procent, de waterschapslasten 2,3 procent en de provinciale lasten...