Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

098 - StudEnterprise: studentondernemers openen eigen pand

18 september 2006

StudEnterprise is een stichting vóór en dóór Groningse studenten, die ondernemerschap onder studenten stimuleert, begeleidt, ondersteunt en faciliteert. Op 21 september 2006 opent de stichting een eigen pand op de Zernikecampus van de Rijksuniversiteit Groningen.

StudEnterprise is de schakel tussen alles en iedereen, die bezig is met 'student en ondernemerschap'. StudEnterprise brengt mensen, bedrijven en instellingen met elkaar in contact.

In het nieuwe pand kunnen studentondernemers kunnen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden kantoorruimte, vergaderruimte of een werkplek huren. Daarnaast worden er bijeenkomsten georganiseerd waar de jonge ondernemers kennis en kennissen op kunnen doen. Er zijn spreekuren en mogelijkheden tot coaching door ervaren ondernemers.


Feestelijke opening
De feestelijke opening wordt opgeluisterd door diverse sprekers, waaronder wethouder Dijkstra van economische zaken, arbeidsmarktbeleid, international handelsrelaties en cultuur van de gemeente Groningen. Bovendien zal burgemeester Jacques Wallage geïnterviewd worden over  'ondernemerschap'. Verder is er een tentoonstelling over het onderwerp 'ondernemers van toen en van nu'.


Noot voor de pers
Donderdag 21 september bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom. Adres: Nadorstplein 3, 9747 AB Groningen (Zerniketerrein)
Meer informatie: Linda Bruinsma, tel.: (050) 210 35 00, e-mail: info@studenterprise.nl

Algemene bedrijfsinformatie StudEnterprise
De stichting is opgezet door de Rijksuniversiteit Groningen, de Kamer van Koophandel Groningen en de Gemeente Groningen. Vanuit een pand op het Zerniketerrein, de 'campus van Groningen',  kan StudEnterprise haar activiteiten uitoefenen en haar diensten aanbieden. StudEnterprise is een stichting zonder winst oogmerk.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:23

Meer nieuws

 • 26 april 2018

  Vier medewerkers koninklijk onderscheiden op voordracht van de RUG

  Donderdag 26 april zijn vier RUG-medewerkers op voordracht van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) koninklijk onderscheiden. Tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw is benoemd prof.dr. N. Kalantar-Nayestanaki. Prof.dr. G.C. Wakker, prof.dr....

 • 26 april 2018

  Robert Lensink Officier in de Orde van Oranje Nassau

  Prof.dr. Robert Lensink is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Lensink (Tiel, 1962) is hoogleraar Finance & Financial Markets aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG (80%) en hoogleraar Finance...

 • 26 april 2018

  Nasser Kalantar-Nayestanaki Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr. Nasser Kalantar-Nayestanaki is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Kalantar-Nayestanaki (Teheran, Iran, 1960), hoogleraar Experimentele Kernfysica, kwam in 1993 in dienst bij het Kernfysisch...